KPN Protect

KPN Protect

KPN Protect

Op zoek naar een telefoon die wel tegen een stootje kan? De Sonim XP7  is een ultra robuust toestel dat gemaakt is voor diegenen die werken in extreme, gevaarlijke of geïsoleerde omgevingen. U kunt het toestel laten vallen op beton zonder bang te zijn voor een barst in het scherm of verlies van uw data. De extra luide audio zorgt ervoor dat u ook in lawaaierige omgevingen goed bent te verstaan. Ook is het toestel stof- en waterdicht. De Sonim XP 7 voldoet aan de IP68-normering en is derhalve ongevoelig voor stof en microdeeltjes. Het toestel wordt standaard geleverd met 3 jaar uitgebreide garantie.

De Sonim XP7 kunt u als los toestel aanschaffen of in combinatie met een KPN Protect abonnement. Voor slechts 9,95 euro per maand maakt u al gebruik van de basis functionaliteiten van de KPN Protect dienstverlening. Komt u bijvoorbeeld in gevaar dan kunt u op de rode alarmknop drukken, waardoor u direct in contact komt met de Securitas alarmcentrale. De centralist weet wie u bent, wat uw locatie is en zorgt onmiddellijk voor passende maatregelen. Het KPN Protect Pro abonnement biedt voor slechts €14,95 per maand extra bescherming indien u vaak alleen werkt.

Met de Sonim XP7 in combinatie met KPN Protect hebt u snel contact met de Securitas alarmcentrale, voldoet u aan de continu aanscherpende wet- en regelgeving en heeft u een ultra robuust toestel dat jaren mee zal gaan.

Wilt u meer weten over het toestel of de KPN Protect abonnementen? Bekijk hier meer informatie.