KPN Critical Communications

KPN Critical Communications

KPN Critical Communications

KPN Critical Communications is de operator-of-the-future die als betrokken partner met u meedenkt. Niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn. KPN Critical
Communications draagt bij aan een veilige samenleving, door te verbinden, voor iedereen, wanneer elke seconde telt. Wij zijn alert en ontzorgen de medewerkers binnen de publieke veiligheid, defensie, industrie, transport en maritieme sector door hen te verbinden met onze kennis, ervaring, robuuste en innovatieve dienstverlening, de klok rond.

Binnen KPN hebben wij de flexibiliteit, slagkracht en persoonlijke betrokkenheid van een toegewijde organisatie. Als onderdeel van de vitale infrastructuur van Nederland hebben wij grip op veiligheid en zijn wij als geen ander in staat onder alle omstandigheden de end-to-end regie te voeren over het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van vitale communicatiesystemen.

Als uitvinder en beheerder van vitale infrastructuren en diensten in de Nederlandse publieke veiligheid, defensie, industrie, transport en het maritieme domein, staan wij klaar voor u, uw mensen en Nederland.

Wilt u meer weten over onze missie en visie? Bekijk hier meer informatie.