KPN Semafonie

KPN Semafonie

KPN Semafonie

Semafonie, ook wel Paging genoemd, is een dienst die kan worden gebruikt om iemand een tone, numeriek of tekstbericht te sturen. De dienst wordt gezien als de voorloper van SMS en Whatsapp en heeft haar sporen gedurende vele jaren reeds verdiend. Technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat we tegenwoordig op talloze wijzen berichten kunnen versturen en absorberen. Wie maakt er geen gebruik van SMS, FaceTime of apps waarmee, via WiFi, berichten kunnen worden verstuurd? Echter is het altijd maar de vraag of er bereik is en of het bericht wel wordt ontvangen. Semafonie kenmerkt zich door de snelle verzending en uitstekende bereikbaarheid, ook in gebouwen en zelfs kelders. Hierdoor is Semafonie veelal een missie- of bedrijfskritische communicatietoepassing waarbij falen geen optie is.

KPN biedt bedrijven en instellingen de dienst KPN Semafonie. In geval van een calamiteit kunt u snel de juiste personen informeren en erop vertrouwen dat uw bericht ook snel wordt ontvangen. Semafonie stoort geen andere apparatuur, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld ziekenhuizen en kritische werkomgevingen.

Abonnementen
KPN Semafonie kent diverse abonnementsvormen, elk met eigen functionaliteiten. Met een tone abonnement zorgt de toon van de oproep voor oproepherkenning. Een numeriek abonnement geeft de mogelijkheid om met de oproep een nummer mee te sturen waaraan de oproeper te herkennen is. Met een tekst abonnement kunt u een tekstboodschap op uw semafoon ontvangen.

Ieder abonnement is uit te breiden met groepsfunctionaliteit, waarmee alle semafoons binnen een groep in één keer kunnen worden opgeroepen. Er is al een abonnement vanaf €7,50 per maand en u kunt kiezen uit diverse maandabonnementen.

Wilt u meer weten over KPN Semafonie? Bekijk hier meer informatie.