KPN Evenementen Communicatie

KPN Evenementen Communicatie

KPN Evenementen Communicatie

Er worden in Nederland geregeld internationale (politieke) bijeenkomsten en grootschalige landelijke evenementen georganiseerd, zoals de Nijmeegse Vierdaagse en Koningsdag. De mensenmassa’s en aanwezigheid van vooraanstaande personen of beroemdheden tijdens die gebeurtenissen brengen risico’s met zich mee. Het is noodzakelijk om eventuele risico’s te ondervangen, zodat de veiligheid van een ieder kan worden gegarandeerd. Communicatie is dus kritisch, vooral voor hulpdiensten, en de inzet van de juiste middelen en diensten cruciaal.

Tegelijkertijd is het belangrijk om het publiek een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Voldoende
netwerkcapaciteit en bandbreedte is daarin een onmisbare schakel. Bezoekers verwachten dat ze altijd bereikbaar zijn en willen hun ervaringen kunnen delen via social media.

KPN biedt een scala aan oplossingen die u voor uw evenement op tijdelijke basis kunt afnemen. Van telefooncentrales, portofoons, extra capaciteit voor mobiele telefonie en de uitbreiding van het C2000-netwerk tot securitydiensten en de aanleg van glasvezelkabels. Maar ook verregaande maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

KPN Critical Communications is het loket voor vragen én oplossingen op het gebied van evenementencommunicatie. Wij ondersteunen u met middelen en diensten en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid én beleving van bezoekers. Hiervoor werken we nauw samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals KPN Event en KPN Broadcast, en indien nodig ook met derden. We kunnen u spoedig en adequaat voorzien in uw behoeften. Ons flexibele en specialistische team, met kennis op het gebied van engineering en projectmanagement, is in staat om snel en efficiënt projecten uit te rollen. We bieden u 24/7 ondersteuning en service. Ervaring in overvloed, denk maar aan Kroningsdag 2013, de Nucleair Security Summit 2014, Pinkpop, Nijmeegse Vierdaagse, Sail en de finale van de Europa league in de Amsterdam Arena.

Openbare Orde en Veiligheid

Wilt u weten wat KPN Critical Communications voor uw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 - 457 27 27.

Graphic OOV