Airbus THR880 portofoon pakket

KSL0170, THR880
Airbus THR880 portofoon pakket
€ 725,00
excl. BTW

Airbus THR880 portofoon pakket

De Airbus THR880i is een vooruitstrevende draagbare TETRA-portofoon voor betrouwbare voice- en datacommunicatie met een stevig platform voor nieuwe mobiele toepassingen. Zijn unieke tweezijdige ontwerp en de ''Series 40''-vormgeving van zijn gebruikersinterface maken het gebruik makkelijk en intuïtief.

Het scherpe, hoge resolutie actief-TFT-scherm vergemakkelijkt een duidelijk en comfortabel zicht van de beelden, grafieken en kleurenfoto's. De andere zijde is bestemd voor radiogebruik en beschikt alleen over de belangrijkste gebruiksknoppen. Het beheer van groepscommunicaties is gemakkelijk via de multimode groepskeuzeschakelaar.

Het verbale voice feedbacksysteem biedt gebruikers de gelegenheid om met de radio te werken zonder ernaar te hoeven kijken bij de keuze van de gewenste functies, bijvoorbeeld het veranderen van de groepscommunicatie of omschakelen naar 'direct mode'. De portofoon is voorzien van GPS-plaatsbepaling.

Voor deze portofoon is een uitgebreid assortiment aan accessoires beschikbaar waarmee u de configuratie perfect aan uw situatie aan kunt passen. Aan de onderkant van de portofoon zit een accessoires connector. Daarop kan ondermeer een afstandsbediening, spreekgarnituur of een headset aangesloten worden.

Ook interessant