Motorola PMMN4082 IMPRES RSM

KSL1173, PMMN4082
Motorola PMMN4082 IMPRES RSM
€ 92,00
excl. BTW

Motorola PMMN4082 IMPRES RSM

Deze grote RSM is speciaal ontworpen voor gebruik in omgevingen waar ook met handschoenen aan moet worden gewerkt. Op eenvoudige wijze kan de portofoon dan toch met de RSM worden bediend. De wind porting functionaliteit vermindert achtergrondgeluiden veroorzaakt door harde wind of andere weersomstandigheden. Daarnaast is in RSM is IMPRES technologie toegepast voor optimale geluidsweergave. Volumeregeling, noodknop en programmeerbare functietoets geeft u eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies.

Functionaliteiten

Noodknop Ja
Noise cancelling Nee
Wind porting Ja
Audio jack 3,5mm Nee
NEXUS jack Nee
IMPRES audio Ja
IP-waarde IP57
Formaat Groot
Volumeregeling Ja
Programmeerbare functietoets 1

IMPRES

De Motorola IMPRES technologie helpt audio accessoires bij het onderdrukken van omgevingsgeluid, versterken van het volume en het verbeteren van de verstaanbaarheid. Deze techniek is ontwikkeld door Motorola en biedt een meerwaarde voor haar eigen accessoires.

Accessoires

Motorola biedt een breed scala aan accessoires voor gebruik in combinatie met haar portofoons. Ze dragen bij aan het vergroten van het gebruiksgemak en inzetbaarheid. De accessoires zijn voor of door Motorola ontwikkeld en op elkaar afgestemd, getest en gecertificeerd