Imtradex Aurelis DAT2 RSM

KSL0973, IM-0740024-01 Aurelis DAT2
Imtradex Aurelis DAT2 RSM
actieprijs
van € 399,00
voor € 300,00
excl. BTW

Imtradex Aurelis DAT2 RSM

  • Multifunctionele RSM
  • Enorm scala aan toepassingsmogelijkheden
  • Voorzien van een noodknop
  • Biedt 2 softkey toetsen
  • Beschikt over een 3,5mm audio jack, noise cancelling functionaliteit en volumeregeling
  • IP54-standaard

Naast klassieke ontvangst en spraakverkeer kunnen diverse data applicaties geïntegreerd worden die het gebruikersgemak van uw digitale radio verhogen. Zo kan bijvoorbeeld informatie op een display worden getoond of specifieke portofoonfuncties middels de vrij programmeerbare digitale toetsen. Op deze wijze kan er een model gekozen worden die het beste past bij voor u specifiek gebruik.

De functies van de 2 soft keys zijn vrij programmeerbaar en worden middels de software van de portofoon aangestuurd. Evenals de noodknop op de bovenkant van de Aurelis-AudioDAT. U kunt kiezen welke nummers of tekens op de knoppen geprint dienen te worden (bij een minimum aantal van 50 stuks).

De Aurelis-AudioDat2 biedt een 3,5mm jack aansluiting voor audio-accessoires. De RSM is voorzien van een draaibare kledingklip. De volumeregeling door middel van schakeling in 3 standen.

Functionaliteiten

Noodknop Ja
Noise cancelling Ja
Wind porting Nee
Audio jack 3,5mm Ja
NEXUS jack Nee
IMPRES audio Nee
IP-waarde IP54
Formaat Klein
Volumeregeling Ja
Programmeerbare functietoets Nee

Accessoires

Imtradex biedt een breed scala aan accessoires voor gebruik in combinatie met haar portofoons. Ze dragen bij aan het vergroten van het gebruiksgemak en inzetbaarheid. De accessoires zijn door Imtradex ontwikkeld en op elkaar afgestemd, getest en waar nodig gecertificeerd.