Motorola Solutions

Motorola Solutions

Motorola Solutions

Motorola Solutions creëert innovatieve missiekritische communicatie-oplossingen en -diensten die bijdragen aan de openbare veiligheid en helpt commerciële bedrijven te bouwen aan veiligere steden en bloeiende gemeenschappen. Hardware, infrastructuur, software en diensten dragen bij aan oplossingen in een verscheidenheid van industrieën, waaronder de rechtshandhaving, brandweer, medische hulpdiensten, nutsbedrijven, mijnbouw, energie, industrie, horeca, detailhandel, transport en logistiek, onderwijs en Openbare Orde en Veiligheid.

Opgericht in 1928 heeft Motorola een historie op het gebied van innovatie op het gebied van communicatie. Van baanbrekende mobiele communicatie in de jaren 1930, en de apparatuur die zorgde voor de eerste communicatie vanaf de maan in 1969, tot ondersteuning aan de hedendaagse rampenbestrijding. Motorola Solutions biedt wereldwijde oplossingen die de leiderschapsgedachte tonen.

Met een omzet van 5,9 miljard dollar in 2014, 681 miljoen dollar besteed aan onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in duizenden octrooien, en met 15000 medewerkers over de hele wereld zorgt Motorola Solutions er voor dat klanten op hun best kunnen acteren tijdens momenten die er toe doen.

Bezoek de bedrijfswebsite van Motorola Solutions.