Sonim Technologies

Sonim Technologies

KPN Protect

Sonim Technologies is de leverancier van ’s werelds meest robuuste, waterdichte mobiele telefoons, speciaal ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in gevaarlijke, en veeleisende omgevingen. Gespecialiseerd in communicatie tools voor kritieke werkomstandigheden voor verticale segmenten, waaronder de bouw, beveiliging, olie, gas & chemische bedrijven, nutsbedrijven, transport en logistiek, bosbeheer, landbouw en defensie.

Sonim werkt samen met toonaangevende applicatie-ontwikkelaars om een reeks applicaties met hoge prestaties te kunnen leveren, zoals Push-To-Talk, alleenwerker/man down veiligheidsservice (KPN Protect), mobile resource management, en tijd en activiteit verificatie. De oplossingen zorgen ervoor dat bedrijven en overheidsdiensten veiliger en efficiënter kunnen werken.

Sonim toestellen worden ondersteund met een driejarige, uitgebreide garantie, die niet alleen productieschade dekt, maar tevens schade door ongelukken. Sonim is ook de internationale leider op het gebied van intrinsiek veilige telefoons, toestellen die gecertificeerd zijn om zelfs in de meest explosieve omgevingen te kunnen functioneren.

Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in San Mateo, California, en biedt haar oplossingen aan via wereldwijd leidende mobiele operators.

Bezoek de bedrijfswebsites van Sonim www.sonimtech.nl en www.sonimprotect.com