Zepcam

Zepcam

Zepcam

Zepcam is een Nederlands technologie bedrijf dat body-worn video en mobiele videosystemen ontwikkelt voor professionele toepassingen. Zepcam richt zich hierbij op klanten in openbare orde, brandweer, defensie, openbaar vervoer en de industrie.

Het bedrijf biedt geintegreerde, technisch hoogwaardige oplossingen die de hele technische keten dekken: device, back-end netwerkoplossing, client applicatie en meldkamerintegratie. Deze geintegreerde aanpak zorgt voor beter afgestemde technologie, hoge betrouwbaarheid en betere kwaliteit voor klanten.

Zepcam is een innovatief Nederlands bedrijf dat bodycams (op de man gedragen videocamera’s) en mobiele camerasystemen ontwikkelt voor professioneel gebruik. Zepcam richt zich hierbij op professionals in het veld bij politie, brandweer, defensie, hulpverleners en industrie.

Het videosysteem van Zepcam kan zowel opnemen als via 3G, 4G of WiFi live video streamen naar meldkamers of computers. De camera’s worden ingezet voor bijvoorbeeld video bewijsvoering, vermindering van agressie tegen personeel, coördinatie bij evenementen en remote engineering.

Zepcam is in korte tijd marktleider in Nederland geworden en levert sinds 2011 aan klanten in meer dan 25 landen. Body-worn video systemen helpen in het verzamelen van video bewijsmateriaal en het vergroten van de veiligheid van personeel in het veld en geven collega’s op afstand een beter beeld wat er in het veld gebeurd.

Zepcam is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zaltbommel, met een in house development team voor electronica, hardware en software.

Bezoek de bedrijfswebsite van Zepcam