STB990 inbouw bedienpaneel met touchscreen

Maritieme communicatie

STB990 inbouw bedienpaneel met touchscreen

Naast het meest uitgebreide bedienpaneel TBP990 is ook een kleiner model touchscreen bedienpaneel leverbaar. De STP990 is een volledig geïntegreerd bedienscherm. Het paneel bevat de touchscreen bediening, de audio verwerking en IP link naar de TCS990 switch. Het kan als bedienpaneel fungeren maar ook als bedienpaneel met geïntegreerde SIP-matrix. Het paneel wordt via een LAN/WAN op de centrale matrix TCS990 aangesloten.

Bij kleine brug- en sluisobjecten kan de geïntegreerde SIP-matrix worden gebruikt om direct aangesloten praatpalen, intercommen, omroep en de marifoon te besturen.

Het scherm van 5,7 inch biedt een hoge lichtopbrengst van 560 cd/m2. In combinatie met een scherp contrast en een grote kijkhoek, is dit paneel geschikt voor bijna alle omstandigheden.

Het bedienscherm heeft een ingebouwde luidspreker voor het monitor- en werkkanaal, twee volumeregelaars, een zwanenhalsmicrofoon (niet op de afbeelding getoond), zendtoets, een aansluiting voor een eventuele headset-handset en een voetschakelaar.

Het touchscreen bedienpaneel toont door middel van iconen en toetsen alle benodigde functies zoals de bediening van de marifoon basisposten omroep, intercom / praatpalen, omroep en telefonie.

De gebruikersinterface voor de bedienaar is overzichtelijk en intuïtief. Gebruikers zijn in staat het audiosysteem snel en efficiënt in stressvolle situaties te kunnen bedienen.

TCS990 architectuur