KPN Push-To-Talk

KPN Push-To-Talk

Hartelijk dank voor uw interesse!

KPN Push-To-Talk
KPN Critical Communications biedt als eerste in Nederland, samen met haar partner Ericsson, de dienst KPN Push-To-Talk. Hiermee is met één druk op de knop directe spraakverbinding met een groep of individu mogelijk over het mobiele 3G- of 4G-netwerk van KPN in Nederland. Op deze manier kan direct worden gecommuniceerd met een collega op een andere vestiging of een monteur bij een klant zonder te telefoneren of te wachten op verbinding. KPN Push-To-Talk draagt bij aan de efficiency in de werkprocessen van bedrijven en in combinatie met KPN Protect aan de maximale bescherming van alleenwerkers.

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. U kunt Push-To-Talk gebruiken op uw eigen mobiele telefoon (Android of IOS). Er zijn 2 abonnementsvormen beschikbaar. Afhankelijk van het abonnement beschikt u over GPS-locatiebepaling, realtime aanwezigheid en beschikbaarheidsinformatie van contacten, prioriteitsoproepen en een web based management tool. KPN Push-To-Talk biedt met de additionele Dispatcher software een volwaardige meldkamerapplicatie.

Wilt u meer weten over de abonnementen? Bekijk hier meer informatie.

Proefabonnement
Om een proefabonnement voor KPN Push-To-Talk aan te kunnen maken, vragen wij u om hieronder uw gegevens in te vullen. Na activatie kunt u 2 weken gebruik maken van KPN Push-To-Talk.

Registratieformulier

Vul hieronder de gegevens van de gebruikers in. Het proefabonnement is gelimiteerd aan maximaal 5 gebruikers. Om gebruik te kunnen maken van KPN Push-To-Talk dient u minimaal 2 gebruikers te registreren met eigen mobiele nummers.

Gebruiker 1:

__________________________________________________________________________________________

Gebruiker 2:

______________________________________________________________________________________________

Gebruiker 3:

______________________________________________________________________________________________________

Gebruiker 4:

_______________________________________________________________________________________________________________

Gebruiker 5: