KPN Protect

kpn-protect,
KPN Protect
Kies het abonnement dat bij jou past

KPN Protect

Om de persoonlijke veiligheid van alleenwerkers te verhogen, biedt KPN Critical Communications 2 KPN Protect abonnement aan. Beveiligingsbedrijf Securitas zorgt hierbij voor de alarmopvolging door middel van de diverse functionaliteiten, die de Sonim XP5560 Bolt (IS) biedt, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Onze oplossing is flexibel en eenvoudig te integreren in bestaande systemen of procedures.

In geval van nood of een dreigende situatie, stuurt de gebruiker een alarm naar de Securitas alarmcentrale, door eenvoudigweg op een knop te drukken of door de automatisch geactiveerde man-down functionaliteit. Dit alarm, aangevuld met GPS-coördinaten, komt binnen op de Securitas alarmcentrale, waarna de Securitas centralist een telefoonverbinding met het toestel van de gebruiker op zet. De centralist weet wie u bent, kan inluisteren op locatie, kan direct zien wat de gebruikerspositie is en kan onmiddellijk passende maatregelen nemen volgens de overeengekomen veiligheidsprocedure.

KPN Protect maandabonnementen

Functionaliteiten KPN Protect KPN Protect Pro
Abonnement voor alleenwerkers op basis van publieke GSM-netwerken X X
Passieve alarmering door middel van de rode alarmknop X X
Actieve positiebepaling, track & trace met GPS-coördinaten X X
24/7 alarmopvolging vanuit de Securitas alarmcentrale X X
Groene toets voor melding van start en einde werkronde en opheffen actief alarm X X
Actieve alarmering gebruikmakend van alle man-down sensoren X
Toevoeging van additionele guardians, maximaal 2 per gebruiker X
Geo-fencing functionaliteit met programmeerbare plaats- en tijdschema’s X
Gele toets voor extra interval monitoring X
Sonim Protect Enterprise Management Tool X
Kosten per maand € 9,95 € 14,95

Randvoorwaarden KPN Protect

De beveiligingsoplossing KPN Protect, welke in samenwerking met Sonim Technologies en Securitas door KPN Critical Communications wordt aangeboden, voldoet aan de eisen, welke door de autoriteiten met betrekking tot veiligheid voor alleenwerkers zijn vastgesteld.

De gebruiker dient in het bezit te zijn van een KPN voice en data abonnement (een 3G-data abonnement) om van de KPN Protect dienst gebruik te kunnen maken. Indien u niet in het bezit bent van een 3G-data abonnement, dan kunt u deze bestellen bij KPN.

De XP5560 BOLT (IS) is ook los te bestellen. Let op: u beschikt dan niet over alle beschreven functionaliteiten van alarmering en alarmopvolging. De XP5560 BOLT (IS) is voorbereid voor Push-to-Talk. Het gebruik van deze functionaliteit kan alleen op basis van een additionele dienst.

Ook interessant