Motorola MTP6650 Whip antenne 1950 mAh batterij

PM114161, Pakket opbouw
Motorola MTP6650 Whip antenne 1950 mAh batterij
€ 977,00
excl. BTW

Motorola MTP6650 Whip antenne 1950 mAh batterij

Eenvoudig te bedienen TETRA-portofoon voorzien van Whip antenne en standaard
Li-Ion 1950 mAh batterij. Groot, 2 inch, kleuren display. Full keypad en in vier richtingen te bedienen navigatie key. Programmeerbare draaiknop voor o.a. volume en groepselectie en 2 extra programmeerbare toetsen. Aparte noodknop. Voldoet aan de IP65-standaard. Optioneel ook extra bluetooth-opties.

Met de plaatsbepalingsfunctie GPS Location Service van de MTP6650 kunnen gebruikers hun locatie aan de meldkamer doorgeven, voor een efficiëntere inzet van mensen en middelen.

Draagmiddelen
Deze dienen apart besteld te worden.

Interessant software opties
Naast de hardwarematige opties biedt de MTP6650 ook een scala aan softwarematige opties. Belangrijk in het bedrijfs- en missiekritische domein zijn “man-down”, 1,8 W RF power.

IMPRES

De Motorola IMPRES technologie helpt audio accessoires bij het onderdrukken van omgevingsgeluid, versterken van het volume en het verbeteren van de verstaanbaarheid. Deze techniek is ontwikkeld door Motorola en biedt een meerwaarde voor haar eigen accessoires.

Accessoires

Ter ondersteuning van het gebruik van de portofoons is er een ruim (bluetooth) assortiment aan Motorola accessoires beschikbaar. Een belangrijk deel van de Motorola-accessoires zijn bovendien voorzien van het Motorola-eigen IMPRES protocol waardoor een nog betere automatische afstemming plaatsvind tussen de portofoon en de aangesloten accessoire.

Motorola producttour

Motorola producttour

Ook interessant