Motorola PMMN4081 IMPRES RSM

KSL1172, PMMN4081
Motorola PMMN4081 IMPRES RSM
€ 81,00
excl. BTW

Motorola PMMN4081 IMPRES RSM

Deze grote RSM is speciaal ontworpen voor gebruik in omgevingen waar ook met handschoenen aan moet worden gewerkt. Op eenvoudige wijze kan de portofoon dan toch met de RSM worden bediend. Door de toegepaste noice cancelling kan nog een goede verstaanbaarheid worden gerealiseerd in ruimten of omgevingen met veel achtergrond geluid. Daarnaast is in RSM is IMPRES technologie toegepast voor optimale geluidsweergave. De RSM is voorzien van een 3,5 mm audio jack voor het aansluiten van audio-accessoires.

Functionaliteiten

Noodknop Nee
Noise cancelling Ja
Wind porting Nee
Audio jack 3,5mm Ja
NEXUS jack Nee
MPRES audio Ja
IP-waarde IP54
Formaat Groot
Volumeregeling Nee
Programmeerbare functietoets Nee

IMPRES

De Motorola IMPRES technologie helpt audio accessoires bij het onderdrukken van omgevingsgeluid, versterken van het volume en het verbeteren van de verstaanbaarheid. Deze techniek is ontwikkeld door Motorola en biedt een meerwaarde voor haar eigen accessoires.

Accessoires

Motorola biedt een breed scala aan accessoires voor gebruik in combinatie met haar portofoons. Ze dragen bij aan het vergroten van het gebruiksgemak en inzetbaarheid. De accessoires zijn voor of door Motorola ontwikkeld en op elkaar afgestemd, getest en gecertificeerd