Ceotronics CT-MultiCom RSM

KSL0984, CT-MultiCom
Ceotronics CT-MultiCom RSM
€ 350,00
excl. BTW

Ceotronics CT-MultiCom RSM

De CT-MultiCom is een multifunctionele RSM, welke extra aansluitmogelijkheden biedt. Met een enorm scala aan toepassingsmogelijkheden is de CT-MultiCom veel meer dan alleen een RSM. Naast een audio jack 3.5mm voor een oortje kunnen gebruikers ook kiezen voor de robuuste Nexus-aansluiting. De zwarte Push-To-Talk knop omvat bijna 50% van het oppervlak. Deze kan worden geactiveerd tijdens het dragen van handschoenen of met de elleboog. Tevens beschikt de RSM over een noodknop aan de bovenzijde.

De CT-MutiCom biedt twee soft-key toetsen. Eén daarvan is de volumeregelaar en de andere dient als een mute-knop voor de ingebouwde luidspreker. De RSM kan met behulp van de robuuste draaipunt bevestigingsclip worden bevestigd aan kleding. Een tweekleurige LED geeft een visuele feedback aan van alle functionele instellingen.

Functionaliteiten

Noodknop Ja
Noise cancelling Ja
Wind porting Nee
Audio jack 3,5mm Ja
NEXUS jack Ja
IMPRES audio Nee
IP-waarde IP65
Formaat Groot
Volumeregeling Ja
Programmeerbare functietoets Nee

Accessoires

Ceotronics biedt een breed scala aan accessoires voor gebruik in combinatie met haar portofoons. Ze dragen bij aan het vergroten van het gebruiksgemak en inzetbaarheid. De accessoires zijn door Ceotronics ontwikkeld en op elkaar afgestemd, getest en waar nodig gecertificeerd.