KPN Protect

KPN Protect

KPN Protect

Op zoek naar een telefoon die wel tegen een stootje kan? De Sonim XP5560 Bolt is een ultra robuust toestel dat gemaakt is voor diegenen die werken in extreme, gevaarlijke of geïsoleerde omgevingen. U kunt het toestel laten vallen op beton zonder bang te zijn voor een barst in het scherm of verlies van uw data. De extra luide audio zorgt ervoor dat u ook in lawaaierige omgevingen goed bent te verstaan. Ook is het toestel stof- en waterdicht. De Sonim XP5560 Bolt voldoet aan de IP68-normering en is derhalve ongevoelig voor stof en microdeeltjes. Het toestel wordt standaard geleverd met 3 jaar uitgebreide garantie.

De Sonim XP5560 Bolt kunt u als los toestel aanschaffen of in combinatie met een KPN Protect abonnement. Voor slechts 9,95 euro per maand maakt u al gebruik van de basis functionaliteiten van de KPN Protect dienstverlening. Komt u bijvoorbeeld in gevaar dan kunt u op de rode alarmknop drukken, waardoor u direct in contact komt met de Securitas alarmcentrale. De centralist weet wie u bent, wat uw locatie is en zorgt onmiddellijk voor passende maatregelen. Het KPN Protect Pro abonnement biedt voor slechts 14,95 euro per maand extra bescherming indien u vaak alleen werkt.

Met de Sonim XP5560 Bolt in combinatie met KPN Protect hebt u snel contact met de Securitas alarmcentrale, voldoet u aan de continu aanscherpende wet- en regelgeving en heeft u een ultra robuust toestel dat jaren mee zal gaan.

Beschikbare telefoons en bundels

De Sonim XP5560 BOLT is gemaakt voor diegenen die werken in extreme, gevaarlijke of geïsoleerde omgevingen. De ultra robuuste mobiele telefoons van Sonim zijn voorzien van noodalarm, opvolgingsmogelijkheden en voorbereid op Push-To-Talk. In de line-up is ook rekening gehouden met ATEX-omgevingen. Hiervoor is het Bolt IS model ontwikkeld. Tijdelijk zijn er ook bundelpromoties beschikbaar. 

Sonim XP5560 Bolt
Sonim XP5560 Bolt
Sonim XP5560 Bolt IS
Sonim XP5560 Bolt IS
KPN Protect bundels
KPN Protect bundels

Sonim accessoires

Gebruikers van Sonim toestellen werken onder uiteenlopende zware operationele omstandigheden en om aan deze uitdagingen tegemoet te komen, biedt Sonim een breed scala aan accessoires toegespitst op specifieke marktsegmenten. Alle Sonim accessoires en telefoons zijn op elkaar afgestemd, samen getest, gecertificeerd en bewezen. Dit alles om extreme betrouwbaarheid voor levensreddende alleenwerker veiligheid te bieden.

Om eenvoudig de juiste accessoire bij het toestel van uw keuze te selecteren, hebben we de KPN Protect configurator ontwikkeld.

Sonim accessoires
Sonim accessoires
KPN Protect configurator
KPN Protect configurator