KPN Push-To-Talk

KPN Push-To-Talk

KPN Push-To-Talk

KPN Critical Communications biedt de geavanceerde dienst KPN Push-To-Talk. Hiermee is met één druk op de knop directe spraakverbinding met een groep of individu mogelijk over het mobiele 4G en op korte termijn 5G -netwerk van KPN in Nederland. Op deze manier kan direct worden gecommuniceerd met een collega zonder te telefoneren of te wachten op verbinding. KPN Push-To-Talk draagt bij aan de efficiency in de werkprocessen van bedrijven en in combinatie met KPN Protect aan de maximale bescherming van alleenwerkers.

KPN Push-To-Talk biedt u Quality of Service, wat staat voor een constante gesprekskwaliteit dankzij integratie op het KPN Mobiele netwerk.

KPN biedt Mission Critical Push-To-Talk voor de gebruiker in het veiligheidsdomein. Met deze abonnementsvorm krijgt u prioriteit op het netwerk van KPN.

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. U kunt Push-To-Talk gebruiken op een Motorola Lex 11 en een Sonim XP8 toestel. Binnenkort biedt KPN de dienst ook in combinatie met explosie veilige toestellen, en standaard Android.  

Abonnementsvormen KPN Push-To-Talk


Er zijn 2 abonnementsvormen beschikbaar. Push-To-Talk en Mission Critical Push-To-Talk. Met beide abonnementen beschikt u over een brede set functionaliteiten. Mission Critical Push-To-Talk biedt een aantal extra's:
Priority Voice: u krijgt voorrang op het Mobiele netwerk wanneer er congestie optreedt in verband met grote drukte. Tevens kunt u gebruik maken van emergency call.

Voor beide abonnementsvormen heeft u een basisabonnement op het KPN Mobiele netwerk nodig.

Wanneer u een abonnement afneemt krijgt u de Push-To-Talk app, of een APK file wanneer u gebruik maakt van Mobile Device Management. Tevens krijgt u een tool waarmee u het fleetmap beheer kunt doen, de Corporate Administration Tool.

KPN Push-To-Talk toestellen


De dienst Push-To-Talk is leverbaar met vooralsnog twee ruggedized toestellen. Het toestel assortiment zal op korte termijn worden uitgebreid met explosie veilige toestellen en standaard Android toestellen. Er zijn twee toestellen die zijn geaccrediteerd op de dienst.

Sonim XP8
Lex 11

Zij beschikken over hard buttons die gebruikt kunnen worden om een oproep te plaatsen, en om een noodoproep / te plaatsen. Deze laatste functie wordt alleen ondersteund wanneer u gebruik maakt van het abonnement Mission Critical Push-To-Talk.
Motorola Lex 11
Motorola Lex 11
Sonim XP8
Sonim XP8

Push-To-Talk Complete oplossing


KPN biedt u een complete oplossing. Push-To-Talk wordt geleverd met een aantal aanvullende producten:

Een Push-To-Talk Dispatcher, een standard cloud oplossing voor de meldkamer medewerker;
Een geavanceerde Dispatcher. Deze wordt op maat geconfigureerd voor u;
Voicelogging;
Mobile Device Management;
Ruggadized toestellen;
Indoor en outdoor special coverage