KPN Push-To-Talk

kpn-push-to-talk,
KPN Push-To-Talk
Kies het abonnement dat bij jou past

KPN Push-To-Talk

In direct contact staan met collega’s of leidinggevenden is voor elke werkploeg van wezenlijk belang, ongeacht taak, omgeving of missie. Een collega op de grond ziet dat de kraanmachinist mogelijk een naderende auto over het hoofd ziet of een regisseur die in één keer alle BHV-ers wil informeren over de ontruiming van een pand. Slechts twee voorbeelden van wanneer je direct wilt kunnen communiceren. Het liefst met één druk op de knop! Het realtime kunnen uitwisselen van informatie draagt niet alleen bij aan de bedrijfsproductiviteit en efficiëntie, maar ook aan ‘verbonden’ veiligheid van werknemers.

KPN Critical Communications biedt, samen met haar partner Ericsson, bedrijven en instellingen de dienst KPN Push-To-Talk. Een door portofonie geïnspireerde dienst met alle voordelen van het landelijk dekkende mobiele netwerk van KPN. Start met een druk op de knop en binnen 1 seconden een spraakverbinding met één persoon of een hele groep in Nederland. U kunt op deze manier direct communiceren met een collega op een andere vestiging of een monteur bij de klant zonder te telefoneren of te wachten op verbinding. De dienst maakt gebruik van het mobiele 3G- of 4G-netwerk van KPN in Nederland.

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. U kunt Push-To-Talk gebruiken op de Sonim XP5560 Bolt, welke is voorzien van een speciale Push-To-Talk knop, of op uw eigen mobiele telefoon (Android of IOS). Met de KPN Push-To-Talk dispatcher software beschikt u over een volwaardige meldkamerapplicatie (Windows,PC) inclusief presentatie van GPS-posities van de gebruikers. U kunt daarmee op de kaart de gebruikers selecteren en direct een groepsgesprek starten. Push-To-Talk is een extra abonnement naast uw data abonnement.

KPN Push-To-Talk abonnementsvormen

KPN Push-To-Talk biedt twee abonnementen. Er is al een KPN Push-To-Talk abonnement voor €9,95 per maand. U beschikt dan over 1 groep met maximaal 15 contacten. Wilt u meer functionaliteiten, zoals het totale beheer over gebruikers en gespreksgroepen, contacten buiten uw bedrijf toevoegen of het kunnen plaatsen van prioriteitsoproepen, kies dan voor het KPN Push-To-Talk Pro abonnement voor €14,95 per maand. Beide abonnementen kunt u uitbreiden met meldkamersoftware en licenties voor de KPN Push-To-Talk dispatcher software.

KPN Push-To-Talk maandabonnement voor €9,95 per maand

Aantal contacten Maximaal 15
Aantal gespreksgroepen 1 groep
Priority calls en late of rejoin gespreksgroepen Nee
Beheer via CAT-software Nee
KPN Push-To-Talk dispatcher software Optie, hiervoor zijn licenties nodig

KPN Push-To-Talk Pro maandabonnement voor €14,95 per maand

Aantal contacten 1-1300
Aantal gespreksgroepen 130 groepen, maximaal 250 gebruikers per groep
Priority calls en late of rejoin gespreksgroepen Ja
Beheer via CAT-software Ja
KPN Push-To-Talk dispatcher software Optie, hiervoor zijn licenties nodig

Bovenstaande tarieven gelden per maand en worden ook per maand gefactureerd. Er dient minimaal een abonnement voor 12 maanden afgesloten te worden, welke automatisch per maand wordt verlengd. Opzegtermijn is 3 maanden. Eenmalige activeringskosten bedragen €20,-. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

KPN Push-To-Talk Dispatcher maandabonnement

De dispatcher is een volwaardige meldkamerapplicatie voor het monitoren, aansturen en beschermen van de medewerkers in het veld. Direct communiceren in één-op-één gesprekken of gespreksgroepen en met in één oogopslag alle actieve gepreksgroepen tot uw beschikking. De dispatcher biedt 8 posities om voorgeselecteerde gespreksgroepen te plaatsen waarmee op dat moment vanuit de meldkamer gewerkt wordt. Indien de situatie dat vereist kunnen de GPS-posities van de medewerkers op een kaart zichtbaar gemaakt worden en kan met één simpele muisbeweging met een selectie van deze zichtbare medewerkers in een groepsgeprek gecommuniceerd worden.

Met 1 dispatcher licentie kan het Dispatcher software pakket op 1 PC worden geïnstalleerd. Per dispatcher licentie kan je maximaal 50 Push-To-Talk gebruikers monitoren. Er is geen maximum voor het aantal dispatcher licenties per klant of meldkamer ongeacht het aantal Push-To-Talk gebruikers. Het minimum is 1 dispatcher licentie per 50 Push-To-Talk gebruikers.

De Dispatcher software dient te worden geïnstalleerd op een Windows PC met de volgende systeemvereisten:

1. Minimale Hardware vereisten:
· Dual Core 2 GHz Processor
· 2 GB RAM
· 10GB vrije harde schijfruimte
· 20-inch LCD-monitor met 1600 X1200 resolutie
· Geluidskaart met ondersteuning voor headset, speaker en microfoon
· 2+ Mbps data connectiviteit 
2. Operating System vereisten:
· Windows 7 Professional Edition SP1 32-bit or 64-bit versie
Of
· Windows XP Professional Edition SP2

Let op: Niet compatibel met Windows 8.

3. Software vereisten:
· Internet Explorer (IE) 8.0 of hoger met File Download actief
· DOT) .Net Framework 2.0
· Windows Media Player 10 of hoger

KPN Protect

KPN Push-To-Talk is een nieuwe dienst in de portefeuille van KPN Protect. Door te kiezen voor een complete veiligheidsoplossing worden alleenwerkers beschermd, risico’s op de werkplek verkleind en wordt geconformeerd aan wet- en regelgeving. U kiest met KPN Protect voor een maximale veiligheidsoplossing door gebruik te maken van de ultra robuuste XP5560 Bolt telefoon, een eenvoudig te gebruiken cloud monitoring service, 24/7 expert alarmopvolging inclusief aansturing van eerstelijns hulpdiensten en Push-To-Talk.

Ook interessant