KPN Semafonie Abonnementen

Abonnement, 12 maanden
KPN Semafonie Tone Only Groep
Kies het abonnement dat bij jou past

KPN Semafonie Tone Only Groep

KPN Semafonie kent diverse abonnementsvormen, elk met eigen functionaliteiten. Met een tone abonnement zorgt de toon van de oproep voor oproepherkenning. Een numeriek abonnement geeft de mogelijkheid om met de oproep een nummer mee te sturen waaraan de oproeper te herkennen is. Met een tekst abonnement kunt u een tekstboodschap op uw semafoon ontvangen.

Er is al een abonnement vanaf €8,50 per maand en u kunt kiezen voor een maandabonnement. Ieder abonnement is uit te breiden met groepsfunctionaliteit, waarmee alle semafoons binnen een groep in één keer kunnen worden opgeroepen. Voor iedere oproep wordt een vast bedrag aan de oproeper in rekening gebracht. Hieronder treft u een overzicht van de abonnementsvormen en oproeptarieven.

KPN Semafonie maandabonnement: tone only

Abonnementskosten (individueel of groep) € 8,50
Groepstoeslag € 0,50
Oproeptarief € 0,29

KPN Semafonie maandabonnement: numeriek

Abonnementskosten (individueel of groep) € 15,-
Groepstoeslag € 0,50
Oproeptarief € 0,42

KPN Semafonie maandabonnement: tekst

Abonnementskosten (individueel of groep) € 17,50
Groepstoeslag € 0,50
Oproeptarief € 0,67

Bovenstaande tarieven gelden per maand en worden ook per maand gefactureerd. De abonnementen worden geleverd exclusief semafoon. Informeer naar de semafoons. De vermelde oproeptarieven gelden voor een semafoonoproep vanaf een vaste aansluiting en over het vaste net van KPN. Er wordt eenmalig activatiekosten in rekening gebracht. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Groepsabonnement
Wanneer u wilt dat meerdere mensen tegelijk uw bericht ontvangen, dan stelt u een groep samen. Indien u een groep wilt vormen met 3 medewerkers dan neemt u per medewerker een individueel abonnement af. Voor het groepsnummer sluit u een groepsabonnement af.

Ook interessant