Daviscomms BR802L tekst semafoon

PD40001, BR802L
Daviscomms BR802L tekst semafoon
€ 97,50
excl. BTW

Daviscomms BR802L tekst semafoon

Snelle verzending en uitstekende bereikbaarheid

Op zoek naar een POCSAG-semafoon, welke geschikt is voor het Nationaal 3 net? Kies dan voor de Daviscomms BR802L! Deze tekst (alfanumerieke) semafoon kan tot 40 berichten bewaren. Het display toont een bericht van maximaal 4 regels met 20 karakters per regel. Vindt u het prettiger lezen als de letters iets groter zijn, dan kunt u gebruik maken van de zoomfunctie tot 2 regels. Bij het ontvangen van een nieuw bericht ontvangt u een alarmtoon of vibratie. De toon is door u in te stellen en zelfs de duur. U kunt kiezen voor een toon van 8, 16, 40 seconden of continu. Het display toont u naast de melding ook informatie over de datum, tijd en batterijcapaciteit. Mocht u buiten bereik van het netwerk komen dan ontvangt u hierover een indicatie. Met een afmeting van 80x54x19mm spreken we van een zeer handzaam formaat, welke door de bijgeleverde losse klem gemakkelijk te bevestigen is aan uw kleding. De Daviscomms BR802L tekst semafoon werkt met 1 alkaline AA batterij.

Omschrijving

De Daviscomms BR802 alfanumerieke pager is een full-size alfapager met 4 regels, ontworpen voor intensief gebruik.

De BR802 is door Underwriters Laboratories aangemerkt als intrinsiek veilig. Het wordt beschouwd als een standaard 4-regelige alfa-pager, vergelijkbaar in grootte en functies met de originele Motorola-producten.

Daviscomms Pager voert alle dezelfde functies uit en bevat hetzelfde navigatieknopsysteem. De Daviscomms Pager wordt beschouwd als een van de best gebouwde pagers die er zijn.

Meer informatie

Ook interessant