Klantenservice

Klantenservice

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Hieronder treft u een overzicht met veel gestelde vragen met betrekking tot veiligheid en privacy. Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan één van onze andere categorieën of neem contact met ons op via .

  • Hoe weet ik dan mijn informatie veilig is?
  • Wat is SSL?
  • Hoe gaat KPN om met mijn gegevens?

Hoe weet ik dan mijn informatie veilig is?

Deze webshop van KPN maakt gebruik van SSL. De hosting wordt gedaan in een goed beveiligde omgeving om uw informatie veilig te stellen. Medewerkers van KPN hebben geen toegang tot uw wachtwoorden.

Wat is SSL?

Secure Socket Layer (SSL) is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. Het is in feite een protocol dat een beveiligd kanaal voorziet tussen twee computers die via internet of een intern netwerk communiceren. In de huidige digitale wereld wordt het SSL-protocol doorgaans gebruikt wanneer een webbrowser een veilige verbinding moet kunnen maken met een webserver via het internet.

Technisch gezien is SSL een transparant protocol waarbij weinig interactie van de eindgebruiker nodig is om een veilige sessie tot stand te brengen. In een browser worden gebruikers bijvoorbeeld op de hoogte gebracht van de aanwezigheid van SSL door een hangslot weer te geven of, in het geval van Extended Validation SSL, door een groene adresbalk met een hangslot weer te geven.

Hoe gaat KPN om met mijn gegevens?

Deze webshop volgt de privacy richtlijnen van KPN.